Videotuotantomme loihtii yrityksellesi elävät kuvat

Mainos- ja yritysesittelyvideot kasvattavat suosiotaan kaiken aikaa. Jos perinteinen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin mietipä hetki elävän kuvan tehoa. Ammattitaidolla tuotettu korkeatasoinen video vie viestisi perille audiovisuaalisin keinoin ja sitä voi käyttää myös YouTuben tai vastaavan palvelun videomainonnassa. Meillä omaan videotuotantoon satsataan jatkuvasti lisää, jotta voimme tehdä asiakkaillemme ensilaatuista jälkeä videomarkkinoinnin puolella vuodesta toiseen.

Videosi aiheena voi olla lähes mikä tahansa: se voi olla perinteinen tuotteitasi tai palveluitasi esittelevä spotti, se voi olla yritysesittely, tapahtuma, koulutus- tai rekryvideo, juonellinen lyhytelokuvamainen tarina tai jotakin ihan muuta. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Lisäksi pystymme hoitamaan ilmakuvaukset sekä uusinta uutta olevat 360°-videoinnit.

Videotuotantoa avaimet käteen -periaatteella

Tilatessasi meiltä mainos- tai yritysvideon saat kokonaisvaltaisen palvelun sisältäen sekä tekijät että kaluston. Mainosvideotuotannon ammattilaiset suunnittelevat kuvaukset ja huolehtivat mahdollisesta käsikirjoittamisesta joko yhdessä sinun kanssasi tai omatoimisesti antamiesi suuntaviivojen ja ideoiden pohjalta.

Korkeatasoisella kalustolla syntyy huipputason materiaalia, jonka editointi ja viimeistely tapahtuu omalla videotuotanto-osastollamme — saat meiltä siis täysin valmiin videon yrityksesi käyttöön. Emme tarjoa ns. bulkkiratkaisuja vaan aidosti räätälöityä videotuotantoa, jossa sinä asiakkaana olet mukana prosessissa ja pääset vaikuttamaan lopputuloksen syntymiseen.

Ilma- ja 360°-kuvaukset

Kuvauskalustomme pitää sisällään myös lennokkeja, joiden avulla pystymme tekemään näyttäviä ilmakuvauksia. Kun siis haluat videosi koostuvan osittain tai kokonaan korkeamman perspektiivin näkymistä, se onnistuu. Ilmasta kuvattua materiaalia voidaan yhdistellä ongelmitta myös esimerkiksi mainos- ja yritysesittelyvideoihin.

360°-videokuvaus on huippumoderni tapa taltioida elävää kuvaa kaikista suunnista yhtäaikaisesti. Kameran linssit näkevät ja kuvaavat pallomaisesti joka suuntaan, ja lopputuloksena katsoja voi itse käännellä ja pyöritellä valmista videota täysin vapaasti koko sen keston ajan. Esimerkiksi erilaisten tilojen ja tapahtumien kuvaamisessa 360°-kuvaus on kaikkein omimmillaan. Jos tällaista videota katselee vielä nykyaikaisten VR- eli virtuaalitodellisuuslasien läpi, on kokemus kahta aidompi.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää