Miten meni? Annoimme asiakkaidemme kertoa.

Kun meidän & asiakkaidemme osaaminen yhdistetään, syntyy jotakin ainutlaatuista. Tutustu alta muutamiin menestystarinoihimme ja niiden luomiseen – niin tekstinä kuin liikkuvana kuvanakin. Mikäli  kiinnostuit digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä meihin. Yhdessä voimme tehdä sinunkin yrityksestäsi menestystarinan.

Narvi

”Pro Rattaan avulla olemme nostaneet viestintäämme ammattimaisempaan suuntaan. Palvelu on ollut todella hyvää ja tuntunut henkilökohtaiselta – juuri sellaista mitä yhteistyökumppanilta toivotaan. Suosittelemme!”

Tsekkaa uusin Narvin kanssa tehty video tästä!

Narvin kotisivuille

Leipomo Rosten

”Uudenlainen näkyvyys on lisääntynyt. Palvelu Pro Rattaan puolelta on sujunut erittäin mutkattomasti ja yhteyshenkilö on hoitanut hommansa paremmin kuin hyvin.”

Tsekkaa Rostenin kanssa tehty video tästä!

Rostenin kotisivuille

Park Hotel Turku

”Ideointia tehdään puolin ja toisin, miten mainontaa voitaisiin kohdistaa tietyille ryhmille. Digitaalinen mainonta tukee toimintaamme ja kasvava verkkonäkyvyys konkretisoituu uusina asiakkaina. Jopa uusia kanta-asiakkuussuhteita on päässyt muodostumaan. Pro Rattaalla tekemisen helppous on vapauttanut omat kädet oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.”

Tsekkaa Park Hotel Turun kanssa tehty yritysvideo tästä!

Park Hotel Turun kotisivuille

HC TPS

”Pro Ratas Oy:llä on ollut HC TPS:n brändille sekä näkyvyysarvolle iso merkitys. Olemme uskaltaneet tehdä jotain erilaista ja tavoittaa sitä kautta mahdollisimman paljon eri asiakassegmenttejä. Kädenjälki on ollut brändimme näköistä ja asiakaspalvelu erinomaista, kärsivällistä sekä kokonaisvaltaisesti eteenpäin katsovaa. Suosittelen kaikille, jotka haluavat eteenpäin!”

Tsekkaa HC TPS:n kanssa tehtyjä videoita tästä!

HC TPS:n kotisivuille

Jäälin autohuolto

”Nyt on kyllä ammattilainen ollut asialla! Todella hienoa jälkeä! Hieno sivusto ja selkeä sekä helppokäyttöinen! Hyvä että tuo puhelinnumero ja sähköpostilomake löytyy niin useasta kohtaa, joiltain sivuilta itse joutunut niitä etsimään.”

Oululaisen Jäälin Autohuollon yrittäjä Jarkko Kaisto on tyytyväinen uusittuun, helppokäyttöiseen sivustoonsa. Sivuston selailu on vaivatonta, ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon nopeasti.

Jäälin Autohuollon kotisivuille

Pelastakaa Lapset Ry

”Pro Ratas Oy:n videot ovat olleet laadukkaita ja ammattitaitoisesti toteutettuja. Olemme esitelleet videoiden avulla palveluitamme ja kampanjoineet menestyksellisesti.”

Tsekkaa yksi yhdessä tehdyistä videoista tästä!

Pelastakaa Lapset Ry:n kotisivuille

Digiantenni Toni Koskinen Oy

”Asiakaskontaktien määrä on noussut ja mainonta on osunut hyvin kohdilleen. Kontakteista olemme saaneet paremmin kauppaa. Palvelu on ollut hyvää, oikeastaan loistavaa. Suosittelisin kaikille; en tietenkään kilpailijoille, mutta kaikille muille!”

Tsekkaa video tästä!

Digiantenni Toni Koskinen Oy:n kotisivuille

Pro Ratas Oy - Digimarkkinointi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9 - 15.

Pro Ratas Oy Turku

Pitkämäenkatu 6
20250 Turku

Katso sijaintimme kartalta.

Pro Ratas Oy Helsinki

Käenkuja 3
00500 Helsinki

Katso sijaintimme kartalta.

Pro Ratas Oy Seinäjoki

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Katso sijaintimme kartalta.

Olemme osa Kaleva Mediaa.

Y-TUNNUS: 2454477-4

Tietosuoja | Rekisteriseloste

Nimi: Pro Ratas Oy   |   Verkkolaskuosoite: 003724544774   |   Operaattoritunnus: BAWCFI22   |   Välittäjä: Basware Oyj