Remarketing eli uudelleenmarkkinointi tavoittaa valmiiksi kiinnostuneet

Remarketing on erinomainen tapa tavoittaa sitoutettuja asiakkaita tai palveluistasi jo valmiiksi kiinnostuneita ihmisiä. Remarketing-markkinoinnin keinoin voidaan myös tehdä vaikkapa kanta-asiakasmainontaa esimerkiksi Facebookissa ja YouTubessa. Näin tarjouksesi tai muut mainosviestisi päätyvät varmasti oikeiden ihmisten nähtäväksi Internetin eri kanavissa. Tiedot kanta-asiakkaista saadaan kätevästi omasta asiakasrekisteristäsi.

Toinen käytetty remarketing-tapa on kohdistaa mainontaa ja markkinointia sellaisille verkkosivuillasi tai -kaupassasi käyneille ihmisille, jotka eivät vielä ole tehneet ostoa — kun heitä muistuttaa mainonnalla tuotteistasi tai palveluistasi, heidän on helppoa klikata itsensä takaisin verkkopalveluusi remarketing-mainoksen kautta ja viimeistellä harkittavaksi tai kesken jäänyt hankinta.

Teemme remarketing-kohdistukset erittäin tarkasti ja määrittelemme huolella myös uudelleenmarkkinointiin liittyvien mainosnäyttöjen määrät ja paikat. Kun toistoa on tarjolla sopivin väliajoin ja eri sivustoilla, pysyy aiemmin harkittu tuote tai palvelu jatkuvasti potentiaalisen asiakkaan mielessä. Uudelleenmarkkinointia käytetään usein yhtenä toimivana myynninedistämisen keinona. Toiston ja muistutuksen voimaa ei siis ole mitään syytä unohtaa.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää