Mobiilivalikko

Videotuotanto

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo enemmän kuin osaat edes laskea. Oma videotuotantomme toteuttaa laadukkaat mainos- ja yritysesittelyvideot, sekä ilmakuvaukset ja 360-asteen videoinnit.

Meiltä saat tekijät ja kaluston, kuvausten suunnittelun ja käsikirjoituksen, sekä editoinnin ja viimeistelyn yhdestä paikasta. Jokainen video räätälöidään juuri sinun yritystäsi varten, ja saatte itse olla toteutuksessa mukana omien toiveidenne mukaisesti.

 

 

 

VIDEOT LUKUINA

 

 

 

 Ciscon tutkimuksen mukaan, vuonna 2020 jopa 82% kaikesta nettisisällöstä on videota. 75% videoista katsotaan mobiilissa. 

 

Facebookissa katsotaan 4 miljardia videota päivässä, YouTubessa jopa 5 miljardia

 

1 minuutti videota vastaa 1 800 000 sanaa. (Forresterin tutkimus)

 

80% ihmisistä sanoo videon auttavan heitä tekemään ostopäätöksiä. (Blue Corona)

 

Lähes puolet internetin käyttäjistä etsii videoita tuotteesta tai palvelusta ennen liikkeessä käymistä. (Google)

 

80% käyttäjistä muistaa videomainoksen, jonka he näkivät 30 päivää sitten. (Single Grain)

 

 

 

Millaisia videoita me tarjoamme? Lue erilaisista videoistamme!

 

 

 

YRITYSVIDEOT

 

Yritysvideon avulla tuot yrityksesi tarinan eloon mieleenpainuvalla ja vaikuttavalla tavalla. Videot esittelevät yritystäsi, sen henkilökuntaa, tuotteita, palveluita ja toimintaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TUOTEVIDEOT

 

 

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta? Tai sinulla on jo jokin huipputuote, joka tarvitsisi tuoda ostajien tietoisuuteen? Tuotevideo on oiva tapa esitellä tuotettasi ja tarinallistaa se.

 

 

 

 

 

 

 

 

ASIAKASKOKEMUSVIDEOT

 

 

Anna asiakkaittesi kertoa! Asiakaskokemusvideoiden avulla potentiaaliset asiakkaasi voivat samaistua tarinoihin ja saada apua omaan päätöksentekoon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEOSARJAT

 

 

Videosarja on loistava ratkaisu, kun haluat esitellä tuotteesi tai palvelusi eri ominaisuuksia, kertoa useamman henkilön tarinan tai näyttää eri palveluitasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro Ratas kartta
Ota yhteyttä