Mobiilivalikko

Palvelumme

Monipuoliset ratkaisut kaikkiin digimarkkinointisi haasteisiin

 

 

Meiltä saat enemmän kuin pelkän tuotteen - palvelumme ovat sujuvia kokonaisuuksia asiakaslähtöisellä otteella.

 

Kun tavoitteenasi on näkyvyyden kasvattaminen, myynnin lisääminen tai uusasiakashankinta, me laitamme hommat rullaamaan tarkasti kohdennetun digitaalisen markkinoinnin keinoin.

 

 


 

 

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Facebook on maasta riippumatta maailman suosituin sosiaalinen media. Facebook-mainonta on kustannustehokas ja tarkkaan kohdennettavissa, jolloin viestisi tavoittaa ja vaikuttaa juuri siellä missä haluat. Facebookin käyttäjiä on jokaisessa ikäryhmässä, mikä tekee siitä somen selkeän ykköskanavan.

Instagram-mainonta

Sisällöllä on väliä. Aitojen ja laadukkaiden kuvien tai videoiden avulla sitoutat seuraajiasi, ja maksetun mainonnan avulla avaat ovia uusiin kohderyhmiin. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin tekijöitäkin, aina kuvista ja videoista storiesin ja yksittäisten hashtagien hyödyntämiseen asti.

Instagram-mainonta
Hakusanamainonta

Hakusanamainonta

Google Ads-hakusanamainonta on nopea ja kustannustehokas tapa saada yrityksen verkkosivuille kävijöitä juuri silloin, kun he etsivät palveluita. Suunnittelemme yrityksellesi tarkkaan kohdennetun, tarpeitasi vastaavan ja tehokkaan kampanjan.

Displaymainonta

Googlen laajan display-verkoston avulla tavoitat kattavasti yleisöjä. Voit mm. lanseerata uuden tuotteen tai lisätä yrityksesi näkyvyyttä - me autamme.

Displaymainonta
LinkedIn

LinkedIn

Kanava, jossa tavoitat erinomaisesti yritykset ja niiden päättäjät, eri alojen osaajat ja markkinoit tuloksellisesti.

Analytiikka

Emme latele pelkkiä lukuja, vaan saat meiltä myös ymmärrystä niiden taustalta. Tarjoamme kokonaisvaltaista analytiikan osaamista yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen.

Analytiikka
Youtube

Youtube

Tarinat kiinnostavat kuluttajia. Videoilla tuot oman yrityksesi tarinat ajan aallon harjalle ja esiin entistä elävämmin niin YouTubessa kuin sen ulkopuolellakin. Rahaa ei videomainonnassa valu hukkaan, sillä maksat vain kun näyt.

Videotuotanto

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo enemmän kuin osaat edes laskea. Oma videotuotantomme toteuttaa laadukkaat mainos- ja yritysesittelyvideot, sekä ilmakuvaukset ja 360-asteen videoinnit.

Meiltä saat tekijät ja kaluston, kuvausten suunnittelun ja käsikirjoituksen, sekä editoinnin ja viimeistelyn yhdestä paikasta. Jokainen video räätälöidään juuri sinun yritystäsi varten, ja saatte itse olla toteutuksessa mukana omien toiveidenne mukaisesti.

Videotuotanto
Ilma- ja 360-asteen videokuvaukset

Ilma- ja 360-asteen videokuvaukset

Meiltä saat myös videokuvauksen modernit menetelmät. Ilmakuvaus tarjoaa erilaisen ja näyttävän perspektiivin videoihisi, ja toteutamme ilmakuvaukset laadukkailla drone-lennokeilla.

360-asteen videokuvaus on modernin tekniikan avulla toteutettu kokonaiselämys. Katsoja näkee ympärilleen koko videon ajan, ja kokonaisuutta on mahdollista katsoa myös VR-lasien läpi.

Pro Ratas kartta
Ota yhteyttä