Kiinnostaako työpaikka digimarkkinoinnin aallonharjalla?

Ovatko digitaalinen markkinointi ja mediat lähellä sydäntäsi? Olemme aina kiinnostuneita uusista kyvyistä. Haitpa sitten työ- tai harjoittelupaikkaa, tarjoamme monipuolisen ja modernin työn alati muuttuvalla alalla, digimarkkinoinnin palveluiden aallonharjalla. Meillä jokaisesta työntekijästä oikeasti välitetään ja työsi tukena on dynaaminen, mutta rennosti toimiva tiimi. Haluamme, että töihin on kiva tulla.

1
Toimintavuotta
1
Toimipaikkaa
1
Työntekijää

Koulutamme työntekijämme huolella​

Meillä jokainen työntekijä on yksilö. Työhön perehdytetään usein ryhmässä, mutta otamme aina huomioon aiemman osaamisesi ja räätälöimme koulutustarpeita sen mukaan. Koulutamme sinua niin työsuhteesi alussa kuin sen aikanakin.

Tuemme jokaista omana itsenään​​

Emme jaa vain kulttuuriseteleitä suoraan nipusta. Jokainen työntekijä on tärkeä ja hänet huomioidaan aina omalla tavallaan. Esimerkiksi juoksun harrastajalle tarjoamme lenkkitossut, pyöräilevälle polkupyörän ja taasen musiikin ystävälle keikkaliput. Meillä kannustetaan liikuntaan, jota harrastamme usein yhdessä, ja järjestetty on niin juoksukoulua, aamu-uintia kuin lätkäpelejäkin. Nautimme myös joka kuun viimeisenä perjantaina lounaan yhdessä toimistolla.

Teemme töitä paikasta riippumatta​

Töitä voi tehdä sekä toimistolla että etänä. Etätyöt ovat meillä arkipäivää ja tarjoamme siihen asiaankuuluvat laitteet. Välillä teemme myös etätöitä Espanjassa. Kerran vuodessa, vuoden pimeimpänä aikana vuokraamme talon Espanjan auringon alta, jotta työntekijämme pääsevät lataamaan akkujaan hieman toisenlaiseen työympäristöön.

Myyjänä meillä?

B2B-myyjämme tarjoavat asiakkaillemme digimarkkinoinnin ratkaisuja niin yksittäisistä kampanjoista aina kokonaisratkaisuihin saakka. Työ on haastavaa, mutta myös antoisaa ja palkitsevaa. B2B-myyjiltämme odotamme jämäkkää otetta työhön, myyntihenkisyyttä, sekä halua kuunnella ja auttaa asiakasta. Olet sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa uraasi, meillä asenne ratkaisee aina lopulta!

Tuotantolaisena meillä?

Tuotantomme toteuttaa meillä kaikki asiakastyöt. Tuotanto koostuu neljästä tiimistä: kotisivutiimi, videotiimi, Facebook-tiimi sekä Google-tiimi. Työ on välillä kiireistä, joten odotamme sinun sietävän painetta. Lisäksi odotamme sinun hallitsevan kuhunkin työhön liittyviä järjestelmiä ja lainalaisuuksia. Ala muuttuu koko ajan ja uusia ominaisuuksia tulee palveluihin lähes päivittäin, joten muutos ei ole sinulle ongelma, vaan jokin, mikä ajaa sinua kehittymään.

Avoimet työpaikat

Työpaikka avoinna kotisivutiimissä!

Etsimme henkilöä, joka toimii kotisivutiimin sekä -asiakkaiden teknisenä tukihenkilönä, ja pystyy myös toteuttamaan verkkosivuja/verkkokauppoja. Olethan ahkera, hyvä tyyppi, joka osaa pitää samaan aikaan monia lankoja käsissään ja kestää kiirettäkin hymyssä suin. Sinun ei tarvitse olla guru kaikessa, mutta toivomme sinulta vankkaa perusosaamista, sekä innokkuutta selvittää eteen tulevia haasteita. Työpaikan toimipisteenä on Turku.

  • Osaaminen:
  • WordPress, Woocommerce
  • Palvelimet, DNS-tietueet, domainit, sähköpostit
  • Javascript, PHP, CSS
  • Adobe Photoshop

Lähetäthän hakemuksesi, CV:n sekä palkkatoiveesi osoitteeseen marjut.vuorikoski@proratas.fi. Otamme sinuun yhteyttä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Marjut Vuorikoski, puh. 040 714 6242.

Avoimet harjoittelupaikat

Meillä on harjoittelijoita vuoden ympäri niin myynnin apuna, mainostuotannossa kuin videotuotannossakin. Tarjoamme eri pituisia harjoittelujaksoja omien mahdollisuuksiesi mukaan. Harjoittelijana meillä pääset tekemään oikeita töitä oikeiden asiakkaiden (ja tietysti meidän kaikkien huikeiden rataslaisten) kanssa. Kaikki harjoittelujaksot suoritetaan pääkonttorillamme Turussa.

Miten haen?

Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai lähettää avoimen hakemuksen suoraan Mikalle (puhelimitse tavoitat numerosta 040 823 3146). Ollaan yhteydessä!