Hakusanamainonta nostaa yrityksesi Googlen kärkisijoille

Haluaisitko saada tuotteesi tai palvelusi näkymään Suomen ehdottomasti suosituimman hakukoneen, Googlen, kärkipaikoilla? Hienoa, me autamme! Hakusanamainonnan ehdoton vahvuus on potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen juuri oikealla hetkellä — siis käytännössä silloin kun he itse etsivät tietoa sinun toimialastasi ja ovat vastaanottavaisessa mielentilassa.

Pystymme suunnittelemaan mainonnan erittäin tarkasti, esimerkiksi maantieteellisesti tai muiden haluttujen kriteerien mukaan. Meillä mainoskampanajat tehdään aina asiakkaan näkökulma ja liiketoiminnalliset tavoitteet kirkkaana mielessä pitäen.

Lisäksi toimitamme sinulle selkeät raportit. Niiden avulla tiedät miten hyvin hakusanamainonta tehoaa ja tavoittaa kävijöitä.

Hakusanamainonnan kulku ja laatupisteet

Hieman tiivistetysti kerrottuna hakusanamainontaan kuuluu kolme vaihetta:

  • Valitsemme tuottavimmat hakusanat ja luomme kampanjarakenteet mahdollisimman tehokkaiksi, sekä räätälöimme tekstit tarkasti haettavan tuotteen tai palvelun mukaan
  • Mainoksia näytetään Googlessa luonnollisten hakutulosten ohessa
  • Tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ihmiset saapuvat verkkosivuillesi mainoksia klikkaamalla

Myös mainosten saamilla laatupisteillä on väliä, sillä Googlen mainossijoitus ei määräydy ainoastaan rahan perusteella. Huutokauppaperiaatteella toimivien mainospaikkojen kärkeen ei pääse suurinta summaa tarjoamalla, vaan oman kampanjan ja mainoksen on myös oltava parempi kuin muilla. Siinäkin Pro Ratas Oy auttaa: meillä mainosten laatuun panostetaan erittäin paljon.

Kun kampanjan rakenne ja mainoksen sisältö on tip top -kunnossa, kärkipaikka on mahdollista saavuttaa kilpailijoiden mainoksia edullisemmin. Rakenteellisesti oikein luotu kampanja kerää korkeat laatupisteet ja on siitä syystä kustannustehokkaampi kuin huono vastaava, jonka saama näkyvyys muodostuu kalliimmaksi.

Parhaat tulokset saavutetaan Google AdWords -optimointia tekemällä. Etenkin hieman suuremmalla mainosbudjetilla toimittaessa mainosten optimointi on ensisijaisen tärkeää parhaiden sijoitusten varmistamiseksi.

Huomionarvoista on se, että pelkät mainosnäytöt ovat ilmaisia — ainoastaan mainosta klikanneista ja sitä kautta verkkosivuille saapuneista kävijöistä peritään maksu.

Mainoslaajennukset tuovat mainokseesi lisäsisältöä

Mainoslaajennukset mahdollistavat informatiivisempien mainosten luomisen. Tällä tavoin mainos erottuu paremmin ja kertoo enemmän tuotteestasi tai palvelustasi. Samaten laajennukset kasvattavat mainoksessa esitettävää sisältöä lisäämällä siihen esimerkiksi sivustolinkkilaajennuksia, hintalaajennuksia, puhelulaajennuksia ja huomiotekstilaajennuksia.

Hakusanamainontaa tehdessämme valitsemme mainokseesi parhaiten sopivan laajennuskokonaisuuden lukuisista eri tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Jätä hakusanamainonta meidän huoleksemme

Vaikka hakusanamainonta saattaa ehkä kuulostaa haastavalta, ei se sitä ole — ainakaan kun valitset asiantuntevan kumppanin tekemään sen puolestasi. Meillä mainonta toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Samalla voit luottaa siihen, että teemme ensiluokkaista mainontaa aina viimeisimpien käytäntöjen ja uusimpien mainoslaajennusten mukaisesti.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää