Tehokas Facebook-mainonta tavoittaa ja sitouttaa

Facebook on ehdottomasti suosituin sosiaalinen media sekä Suomessa että maailmalla. Sen takia Facebook-mainonta ja -markkinoiminen on äärimmäisen tehokas tapa tavoittaa ja sitouttaa haluttua kohderyhmää.

Meillä Facebook-mainonta on kulkenut mukana palveluvalikoimassamme aina yrityksen perustamisesta lähtien, ja vuosien varrella olemmekin luoneet tuhansille tyytyväisille asiakkaille äärimmäisen tarkasti kohdennettuja markkinointikampanjoita.

Kun tuet esimerkiksi lehtimainontaa Facebookissa tapahtuvalla mainonnalla, markkinointisi peittää entistä isomman kohderyhmän — ja me pystymme viemään viestisi perille juuri sinun tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneille ihmisille ja lisäksi mittaamaan markkinoinnin tehon ja tavoittavuuden hyvin tarkasti.

Kohderyhmän saa määriteltyä tarkasti

Facebookissa viesti on mahdollista näyttää vain aidosti potentiaalisille asiakkaille tai kohderyhmälle, jota ette ole vielä tavoittaneet. Käyttäjistä voidaan räätälöidä esimerkiksi sukupuolen, iän ja mielenkiinnon kohteiden avulla tarkka otanta. Tällöin mainoksesi näkyy sellaisille ihmisille, joita tuotteesi tai palvelusi todella kiinnostaa. Kerrot kenet haluat tavoittaa, me löydämme heidät. Kyllä, niin helppoa se on.

Samalla pystymme sulkemaan pois epätoivottua yleisöä tai määrittelemään kellonajat mainosnäytöille. Jos haluat mainostaa Facebookissa vain liikkeesi päivittäisen aukioloaikojen yhteydessä, voidaan mainos asettaa pyörimään ainoastaan täksi ajaksi. Ohinäyttöjä ei pääse syntymään. Lisäksi voimme muodostaa eri tyyppisiä kohdeyleisöjä, jotka muistuttavat hyvin tarkasti esimerkiksi sivusi tykkääjiä.

Facebook-mainonta kannattaa teettää ammattilaisella

Facebook-mainontaa pohtiessasi kannattaa ehdottomasti kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen. Kerrot meille vain omista tavoitteistasi ja tarpeistasi, niin me pistämme rattaat pyörimään ja hoidamme kaiken puolestasi. Muun muassa yrityksen tai brändin tunnettuuden lisäämiseen Facebook on erinomainen kanava.

Ja hei! Vaikka et olisikaan vielä liittynyt mukaan sosiaalisen median pyörteisiin, ei asiasta kannata huolehtia. Tarvittaessa autamme sinua ottamaan Facebookin kunnolla haltuun. Opastamme esimerkiksi tekemään päivityksiä järkevällä tavalla siten, että asiakkaasi saavat siitä mahdollisimman paljon hyötyä. Meiltä saat tueksesi kokeneen kumppanin, joten älä epäröi — ota yhteyttä!

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää