Äänet ovat videossa tärkeä elementti ja niillä voi luoda videoihin helposti erilaisia tunnelmia. Videoissa kannattaa kuitenkin muistaa kanavakohtaisesti äänien merkitys. Videosisältöjen määrä on hurjassa kasvussa kanavasta riippumatta ja esimerkiksi Facebookissa niitä näkee koko ajan enenevissä määrin. Monessa somekanavassa videot alkavat pyöriä automaattisesti niiden osuessa kohdalle, mutta ilman ääniä. Useat ihmiset katsovat videon painamatta sitä, jolloin äänet jäävät kokonaan kuulematta. Tällöin kuvaan astuvat tekstitykset, jotka ovat silloin valtavan suuressa roolissa videon ymmärrettävyyden ja kiinnostavuuden kannalta. 

Samaa videotahan voi levittää moneen paikkaan, jolloin voimaan astuvat taas erilaiset lainalaisuudet. Jos videomainos näkyy tv:ssä, on ääni silloin tärkein huomion kiinnittäjä. Monet meistä selaavat puhelinta samalla kun televisio pyörii taustalla, varsinkin mainoskatkoilla. Tällöin ainoa tapa kiinnittää huomio ja saada ihminen nostamaan päänsä puhelimesta, on ääni.

Harkitessasi, tehdessäsi tai julkaistessasi videota, muista siis ottaa äänet huomioon. Jos videot kiinnostavat tai yrityksesi on videon tarpeessa, ota meihin yhteyttä! 

 

Äänet videossa – ota nämä huomioon!
Äänien käyttö videossa
Pro Ratas Oy - Digimarkkinointi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9 - 15.

Pro Ratas Oy Turku

Pitkämäenkatu 6
20250 Turku

Katso sijaintimme kartalta.

Pro Ratas Oy Helsinki

Käenkuja 3
00500 Helsinki

Katso sijaintimme kartalta.

Pro Ratas Oy Seinäjoki

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Katso sijaintimme kartalta.

Olemme osa Kaleva Mediaa.

Y-TUNNUS: 2454477-4

Tietosuoja | Rekisteriseloste

Nimi: Pro Ratas Oy   |   Verkkolaskuosoite: 003724544774   |   Operaattoritunnus: BAWCFI22   |   Välittäjä: Basware Oyj