Bannerimainonta on supertehokasta, jos se on kohdennettu oikein

Bannerimainonta (tai display-mainonta) on ehkä yksi tunnetuimmista digitaalisen markkinoinnin tavoista. Lukemattomilla eri verkkosivustoilla näkyvät klikattavat mainoskuvat tehoavat vastaanottajaan etenkin silloin kun kohdennus on tehty oikein. Google-verkoston ohella mainoksia pystyy esittämään myös lukuisissa muissa ohjelmallisen ostamisen verkoissa.

Siksi bannerimainontaa ei kannatakaan koskaan tehdä summittaisesti, jos vaihtoehtona on viedä mainokset kaikkein kiinnostuneimpien ihmisten silmien eteen. Me teemme bannerimainontaa määritelty kohderyhmä ja vastaanottaja edellä.

Tärkeintä ei olekaan se, missä mainos näkyy, vaan se kenelle se näkyy. Tämä tietysti edellyttää suurta asiakas- ja kohderyhmäymmärrystä — mutta sitähän meiltä löytyy. Haluamme aina löytää kiteytetyn näkökulman asiakkaan puolelta, jotta tekemämme mainonta olisi mahdollisimman tehokasta ja toimivaa. Tällöin myös tuloshinta on edullinen.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua

Toteutamme bannerimainonnan yrityksellesi kokonaisvaltaisena palveluna. Kerrottuasi meille haluamistasi tavoitteistasi ryhdymme tuumasta toimeen ja luomme mainokset, kohdistamme ne kaikkein potentiaalisimmille vastaanottajille ja raportoimme sinulle mainoskampanjan saavuttamista tuloksista.

Yksi bannerimainonnan hyvistä puolista onkin sen tehokkuuden yksityiskohtainen mittattavuus verrattuna esimerkiksi lehti-, radio- tai televisiomainoksiin. Analytiikan avulla seuraamme siellä tapahtuvaa toimintaa. Lisäksi huolehdimme aina siitä, etteivät mainoksesi näy koskaan epäasiallisilla sivustoilla tai epäasiallisten aiheiden ohessa.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää