Monipuolinen analytiikka tukee liiketoimintaasi

Verkosta voidaan kerätä huimat määrät erilaista dataa kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään sivustollasi. Se onnistuu hyödyntämällä tähän tarkoitukseen soveltuvia työkaluja. Mitä useampaa asiaa ja muuttujaa sivustollasi tai palvelussasi mitataan, sitä hyödyllisempi kokonaisanalyysi mittausten perusteella on mahdollista tehdä.

Analytiikkaa voi kuitenkin olla haastava hyödyntää ilman riittäviä resursseja ja kokonaisvaltaista ymmärrystä mitattavista asioista. Siksi analysointi kannattaa ulkoistaa kokeneelle asiantuntijalle — me hoidamme analytiikan puolestasi ja teemme toimenpide-ehdotukset. Analysointi ei nimittäin ole pelkkää lukujen pyörittelyä vaan myös reagoimista tehtyihin havaintoihin. Arvokkaimmillaan se tukee ja ohjaa kaikkea verkossa tapahtuvaa liiketoimintaasi toimivampaan suuntaan.

Analytiikastamme saat kattavaa käytännön apua

Analysointi liittyy olennaisesti myös muihin palveluihimme: sitä hyödynnetään esimerkiksi verkko- ja hakusanamainonnassa sekä konversio-optimoinnissa. Kattava ja monipuolinen data, sen mittaaminen ja sen ymmärtäminen antaa meille paremmat edellytykset tehdä monia asioita mahdollisimman tuloksekkaasti.

Pro Ratas Oy tarjoaa kokonaisvaltaista huippuluokan analytiikkaa ja alan asiantuntemusta asiakkaidensa liiketoiminnallisen menestyksen tueksi. Osaamme suhteuttaa analytiikan sisällön ja tarjota sen perusteella ratkaisuja, koska meillä on runsaasti kokemusta analysoinnista — niin ikään perehdymme sekä asiakkaaseen että asiaan aina huolella. Emme siis latele pelkkiä lukuja, vaan saat meiltä myös ymmärrystä niiden taustalta.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää