Mobiilivalikko
Palvelumme

Meiltä saat enemmän kuin pelkän tuotteen - palvelumme ovat sujuvia kokonaisuuksia asiakaslähtöisellä otteella. Kun tavoitteenasi on näkyvyyden kasvattaminen, myynnin lisääminen tai uusasiakashankinta, me laitamme hommat rullaamaan tarkasti kohdennetun digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Työmme

Olemme digitaalisen markkinoinnin ja medioiden asiantuntijoita, ja tarjoamme yrityksesi koosta riippumatta oikeasti toimivia ratkaisuja ja tuloksia, joita kelpaa esitellä. Meillä ammattitaitoinen suunnittelu kohtaa tehokkaan toteutuksen, jolla saat yrityksesi rattaat pyörimään oikeaan suuntaan.

Marju Aavikko
"Parasta työssäni on jatkuva uuden oppiminen ja mukavat työkaverit."
Marju Aavikko, mainostuotanto / graafinen suunnittelija
Marko Rouvali
”Työssäni parasta on uusien ihmisten tapaaminen ja onnistumiset asiakkaiden kanssa. Joka päivä oppii jotain uutta, se on siistiä.”
Marko Rouvali, myynti / Turku
Pekka Vanhatalo
"Olen innostunut ja ylpeä siitä, että pystymme tekemään asiakkaidemme kanssa heidän itsensä näköistä mainontaa."
Pekka Vanhatalo, myynti / Helsinki
Tilaa uutiskirjeemme Digimarkkinoinnin uusimmat kuulumiset sähköpostiisi kerran kuussa
Blogi
25.02.2019 50 mielenkiintoista faktaa Facebookista!

Facebook on täynnä mielenkiintoisia ja uskomattomiakin faktoja. Käsittelyssä on asiaa Facebookin historiasta, taloudesta, käyttäjämääristä, käyttämisestä ja markkinoinnista. Loppuun kokosimme vielä tärkeimmät tärpit mainostajalle!

Lue lisää
22.02.2019 Facebook kohujen jälkeen

Maailmanlaajuisesti mediassa on ollut lähivuosina useampikin kohu koskien Facebookia. Somen ykkönen tarttuikin sitten aktiivisiin toimiin taistellessaan näitä kohuja vastaan ja parantaakseen alustaansa ja toimintaansa. Toimenpiteet käänsivät kurssin hyvään kasvuun - mitä Facebook sitten oikein teki haasteiden edessä?

Lue lisää
14.02.2019 Instagram myynnin vahvistajana

Instagramilla on rooli jokaisessa asiakkaan ostopolun vaiheessa. Instagram on alustana paljon muutakin kuin kiinnostuksen herättäjä - se myös ohjaa ja vahvistaa myyntiä.

Lue lisää
Pro Ratas kartta
Ota yhteyttä