YouTube- ja videomainonta puree ja vaikuttaa kohderyhmääsi

YouTube on paitsi maailman suosituin videopalvelu, myös yksi maailman suosituimmista verkkosivustoista ylipäätään. Siellä mainostamalla tavoitetaan halutun kohderyhmän edustajat tehokkaasti. Hyödyntämällä asiantuntemustamme ja ratkaisukeskeistä palveluamme saat YouTube-mainonnan avaimet käteen -periaatteella toteutettuna. Helppoa ja vaivatonta, eikö vain?

Eikä tässä vielä kaikki: voimme viedä mainosvideosi helposti myös muihin verkostoihin, jolloin audiovisuaalinen mainosviestisi tavoittaa ihmisiä tehokkaasti siellä missä liikkuvaa kuvaa vain on tarjolla — iltapäivälehtien sivustoilla, kotimaisten mainoskanavien verkkopalveluissa ja niin edelleen.

Miten YouTubessa mainostetaan?

  • InStream on yrityksesi oma, YouTube-käyttäjien lataamien videoiden alussa tai välissä pyörivä mainosvideo.
  • In Display on tapa mainostaa ja suositella omaa mainosvideotasi palvelun hakutuloksissa ja listauksissa.

Koska YouTube haluaa mahdollistaa mainostamisen vain hyvälaatuisten videoiden yhteydessä, ei InStream esitä mainoksia koskaan missään epämääräisissä videoissa. Sen sijaan mainokset näytetään YouTube Partner -käyttäjien lataamien videoiden mukana. Kyseenalaisen ja luokittelemattoman sisällön blokkaamme varmuuden vuoksi itse aina ennalta. Myös kohdennus on tarkkaa — saamme mainoksesi näkymään eri videopalveluissa pelkästään otollisille vastaanottajille leväperäisen hakuammunnan sijaan.

Yksi YouTube-mainonnan perussäännöistä on se, että käyttäjä voi halutessaan keskeyttää mainoksen 5 sekunnin katselun jälkeen. Tämän ansiosta ei-toivottujen katsojien mainontaan ei tarvitse käyttää budjettia ollenkaan: mainosnäytöstä tulee maksullinen vasta kun mainosta on katsottu vähintään 30 sekuntia, tai jos käyttäjä klikkaa mainostasi. Viiden sekunnin näyttöjä voi käytännössä pitää ihan ilmaisena mainontana. Tätä pidempään katsoneet taas ovat yleensä kiinnostuneita mainoksesi sisällöstä.

Mutta mistä oma mainosvideo? No, meiltä tietenkin!

Eikö yritykselläsi ole vielä omaa mainosvideota? Ei hätää — olemme ylpeitä edelläkävijöitä myös videotuotannossa! Räätälöimme sinulle tuotteitasi, palveluitasi tai yritystäsi mainostavan videon laadukkaasta lopputuloksesta tinkimättä.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää