Pro Ratas Oy: avoimet työpaikat

Hei sinä! Oletko aina halunnut päästä työskentelemään kasvavassa sähköisen median ja markkinoinnin asiantuntijatalossa osana dynaamista mutta rentoa tiimiä? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja laita meille hakemus!

Avoin hakemus

Etsimme kenttämyyjiä ja puhelinmyyjää B2B-mainosmyyntiin.

Pro Ratas Oy on vauhdikkaasti kasvava digitoimisto. Tällä  hetkellä meillä ahkeroi n. 40 myynnin ja mainonnan ammattilaista. Olemme olleet osa Kaleva-konsernia 1.10.2017 alkaen. Tarjoamme asiakkaillemme mainosratkaisuja Facebook-, Instagram-, LinkedIn- ja Google-tuotteissa. Meillä on myös oma erittäin laadukas videotuotanto.

Haemme sekä Helsingin että Turun toimipisteillemme yhtä kenttämyyjää  ja Turkuun yhtä henkilöä puhelinmyyntiin.

Sinun ei tarvitse olla diginatiivi tai someguru, mutta osaat tarjota oikeat ratkaisut oikeisiin tarpeisiin. Kauppaat asiakkaille lisäarvoa, et tuotetta. Itseohjautuvana myynnin ammattilaisena buukkaat sujuvasti tapaamisesi ja hoidat omat asiakaskäyntisi. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa asiakkaasi myös puhelimitse. Aiempi kokemus B2B-myyntityöstä lasketaan eduksi, muttei ole välttämätön. Myös valmiista kontaktiverkostosta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden liittyä osaksi rentoa, mutta kunnianhimoista myyntitiimiämme. Meiltä saat pohjan + provision, kasvavan talon monet edut sekä mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin timanttiseksi ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Haku päättyy 16.1.2018. Olemme sinuun yhteydessä! 🙂

Yhteyshenkilöt: Helsingissä Santtu Sorri, p. 040 869 1830 ja Turussa Patrik Duncker, p. 040 533 4555

  • *Pakolliset kentät
    Rekisteriseloste