Digimainontaan liittyvät palvelut asiantuntevasti

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä hyödyntämään sähköistä ja sosiaalista mediaa digimainonnan saralla. Ratkaisulähtöisen toimintatapamme ansiosta suunnittelemme markkinointitoimenpiteet aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan omien tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta, oli kyseessä sitten yksittäinen kampanja tai suurempi, useista eri palasista rakentuva kokonaisuus.

Jotkut yritykset hyötyvät eniten juuri yksittäisistä kampanjalähtöisistä palveluistamme. Toisilla tarpeet sen sijaan ovat usein huomattavasti laajempia, jolloin pystymme laatimaan toivottuja tavoitteita tukevia digitaalisen median markkinointitoimenpiteitä käytännössä laidasta laitaan avaimet käteen -periaatteella, kuitenkin annetun kokonaiskuvan ehdoilla edeten.

Miksi kääntyä meidän puoleemme?

Sähköisen median markkinointikäytännöt muuttuvat jatkuvasti. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit luottaa saavasi uusimpien ja parhaimpien menetelmien mukaista mainontaa ja markkinointia liiketoimintasi tueksi.

Haluamme ymmärtää liiketoiminnalliset ja markkinointiin liittyvät tavoitteesi sekä asiakkaidesi käyttäytymisen, jotta voimme luoda tismalleen oikeat ratkaisut mainontaan. Näkökulmamme on siis vahvasti sinun puolellasi.

Käytössämme on valtavasti dataa, jonka ansiosta pystymme tekemään kohdentamista erittäin tarkasti ja järkevästi. Lisäksi kohdennamme mainontaa halutuille kohderyhmille esimerkiksi evästeisiin ja verkkohistoriaan perustuen.

Oikean kohderyhmän ja kanavien valitseminen kuitenkin vasta puoli voittoa. Myös kerrottavan viestin sisällöllä ja teknisellä laadulla on huomattavan paljon merkitystä. Tekninen ja sisällöllinen toteutus tapahtuu toimestamme laadusta tinkimättä.

Palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan, ja myös tulosten seuraaminen onnistuu tarkasti analytiikkatyökalujen ja niistä saatavan statistiikan avulla. Yksi verkossa tapahtuvan markkinoinnin hyvistä puolista onkin sen erinomainen mitattavuus.

Kaikki tämä etenee selkeänä prosessina, jonka aikana tiedät aina missä milloinkin mennään. Tarvitsitpa sitten pelkkää somemarkkinointia tai laajemman kokonaisratkaisun, kanssamme asioiminen on poikkeuksetta sujuvaa ja vaivatonta.

PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää