Mediatoimistopalvelut sisältävät kaiken tarvitsemasi räätälöidysti

Pro Ratas Oy tarjoaa kattavia mediatoimistopalveluita. Ne ovat tarkasti räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka sisältävät käytännössä kaiken tarvittavan haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Monilla toimijoilla markkinoinnilliset tarpeet ovat laajempia, jolloin paras tapa menetellä on koostaa toimiva palapeli useammasta eri osasesta.

Kun olemme ensin oppineet ymmärtämään liiketoimintaasi ja tuntemaan tavoitteesi, pystymme siltä pohjalta luomaan niitä tukevan räätälöidyn pelisuunnitelman kaikki eri näkökulmat huomioiden — emme koskaan pakota asiakkaita tai heidän tarpeitaan yhteen muottiin tai toimi itse yhden mallin mukaisesti. Sen sijaan näkökulmamme ja toimintatapamme on aina sinun yrityksesi tarpeissa.

Tehokasta tekemistä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa

Yksilöllisen strategian luominen, mainonnan suunnittelu, analysointi, toimenpide-ehdotusten laatiminen, markkinointi valituissa kanavissa, kohdennus, optimointi sekä seuranta ja raportointi yhdessä ovat tehokas kombinaatio, jonka avulla pystytään varmistamaan haluttujen tulosten syntyminen.

Kaikki yllä mainittu tapahtuu tiiviissä ja jatkuvassa yhteistyössä sinun tai jonkun muun yrityksesi edustajan kanssa. Me neuvomme, konsultoimme ja autamme aktiivisesti prosessin eri vaiheissa, ja pidämme tarvittaessa yhteyttä myös mahdollisiin kolmansiin osapuoliin (mainostoimisto, verkkosivujesi tuottaja ym.) parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tehokasta kohdentamista oikeille vastaanottajille

Toimivan mainonnan keskiössä on tehokas kohdentaminen, joka on Pro Ratas Oy:n erikoisosaamista. Pystymme kohdentamaan mainonnan siten, että valitut vastaanottajat saavat aktiivisesti nähdäkseen mainoksia eri kanavissa ja palveluissa — näin rakennetaan esimerkiksi vahvaa brändiä tai lisätään tuotteiden tai palveluiden tunnettuutta.

Perinteisellä mallilla potentiaaliset asiakkaat ohitetaan ja mainosnäytöt kohdistetaan isoon massaan tarkasti valikoitujen vastaanottajien sijaan. Meidän tapamme tehdä ja kohdistaa verkkomarkkinointia on osoittautunut huomattavasti toimivammaksi, sillä menetelmällämme tavoitetaan juuri ne potentiaalisimmat asiakkaat.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää