Instagram-mainontaa kohdennetusti

Kiinnostaako Instagram-mainonta? Instagram on kuvien jakamiseen keskittynyt sosiaalinen media, joka kasvattaa suosiotaan kaiken aikaa. Huolellisesti laaditun kohdentamisen kautta viemme viestisi perille juuri sellaisille suomalaisille Instagram-käyttäjille, jotka ovat yrityksellesi kaikkein potentiaalisinta asiakaskuntaa. Löydämme myös sellaiset kiinnostuneet kohderyhmät, joita et itse syystä tai toisesta ole tavoittanut.

Instagram on tapa tavoittaa eri tyyppisiä kohderyhmiä erilaisin tavoin: voit vaikuttaa suoraan yleisöösi kuvien tai lyhyiden (alle 1 min) mittaisten videoiden avulla ja syventää suhdetta kohderyhmääsi sillä tavoin myös Instagramin puolella. Visuaalisuus onkin kaiken a ja o: aitoja kuvia arvostetaan.

Tavoita järkevästi juuri oikea yleisö

Vaikka Instagram soveltuu mainiosti etenkin astetta nuoremman kohderyhmän tavoittamiseen, tarkkojen mainoskohdennusten ja -rajausten ansiosta siellä on mahdollista näkyä juuri halutuille vastaanottajille. Lisäksi palveluun tulee jatkuvasti lisää vanhempiakin käyttäjiä, joten mistään nuorten omasta kanavasta ei suinkaan ole kyse. Kerrot vain kenelle tahdot mainonnallisen viestisi välittää, me hoidamme kaiken muun.

Jos olet kiinnostunut lähtemään valloittamaan Instagramia, älä suotta käy matkaan yksin ja epätietoisena. Meistä saat luotettavan, opastavan ja asiantuntevan kumppanin, jolla on ymmärrystä ja tietotaitoa toimivimman mahdollisen Instagram-mainonnan ja -markkinoinnin toteuttamiseksi.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää
CarVision
Ostin palvelun Pro Rattaalta hyvän asiakaspalvelun ja joustavan laskutuksen takia.
- Jämsä. Satu Vanhatalo, asiakaspalvelupäällikkö
Lue lisää