Gmail-mainonta tavoittaa oikean ihmisen sopivalla hetkellä

Googlen Gmail-palvelu on Suomessakin ehdottomasti käytetyin sähköposti — yksityishenkilöiden lisäksi myös suurin osa pk-yrityksistä suosii sitä. Koska käyttäjiä on paljon, myös otollista asiakaskuntaa on runsaasti. Gmail-mainontaa oikein kohdentamalla mainoksesi näkyy potentiaalisen asiakkaan sähköpostissa juuri sopivalla hetkellä. Tässä maksetaan vain avatuista mainoksista, pelkät mainosnäytöt ovat maksuttomia.

Toteutamme Gmail-mainontaa tarkasti ja kustannustehokkaasti: käytämme toimivaa ja hyväksi havaittua järjestelmää, jonka ansiosta mainonta kohdistuu pelkästään potentiaalisille asiakkaille. Kohdennamme myös sähköpostin sisältöihin liittyen, vastaanottajien ja lähettäjien osoitetiedot huomioiden. Gmail-mainonta soveltuu mainiosti vaikkapa tarjouskampanjoiden sekä erilaisten tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, brändisi mainontaan tai yrityksesi tunnettuuden lisäämiseen.

Ota yhteyttä Gmail-mainonnan asiantuntijaan

Valitsemalla meidät Gmail-mainontasi toteuttajaksi saat varmasti toivottuja tuloksia. Palvelumme perustuu asiakaslähtöiseen ratkaisukeskeisyyteen: määriteltyäsi kampanjan tarkoituksen ja tavoitteen me huolehdimme lopusta. Toteutamme mainoskampanjasi tarkasti ja täsmällisesti — ja seikkaperäisen raportoinnin avulla tiedät aina missä mennään ja millaisia tuloksia sinulle saavutamme.

Hanakat Loimaa, Loimaan HT asennus
Suosittelen Pro Ratasta ilman muuta. Sähköisen markkinoinnin kohdentaminen on tätä päivää lähes jokaisella alalla ja siinä Pro Ratas on mielestämme onnistunut erinomaisesti.
- Jere Lehtinen, toimitusjohtaja
Lue lisää
HELLSTEN FLOORING
Haluamme panostaa pitkäjänteisesti digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan, sillä koemme sen olevan nykyaikainen ja oikea linja. Siihen Pro Ratas on hyvä, asiantunteva ja runsaasti uusia ideoita tuova yhteistyökumppani.
- Vesa Hellsten, toimitusjohtaja
Lue lisää
HINAUS JA TUUPPAUS
Olemme luopuneet kokonaan printtimainonnasta ja siirtyneet digiin, joka onkin tämän päivän trendi. Pro Ratas Oy tarjoaa toimivaa digimarkkinointia ja mutkatonta palvelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteydenpitoon ja ideointiin sekä siihen, miten mainoskampanjat on rakennettu.
- Antti Valkonen, toimitusjohtaja
Lue lisää
Juhani ”Tami” Tamminen
Olen tehnyt Pro Ratas -veljien kanssa läheistä yhteistyötä yli 4:n vuoden ajan. Yhteistyön ydin on lisäarvoa molemmille osapuolille. Minulle (Eurotam Oy) yhteistyö on ollut täysosuma!
- Juhani Tamminen, CEO Eurotam Oy
Lue lisää
PARK HOTEL, TURKU
Pro Ratas Oy:n palvelu on sujuvaa: vaivaton yhteydenpito ja tekemisen helppous ovat vapauttaneet omat kädet ja mahdollistaneet keskittymisen oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.
- Saul Paavola, toimitusjohtaja
Lue lisää
Asianajotoimisto J. Rajamäki, Jyväskylä
Olen ollut tyytyväinen mainontaan ja saamaani tuloksiin.
- Juhani Rajamäki, asianajaja.
Lue lisää
PS-pinnoitus, Oulu
Pro Ratas ajaa oikeasti asiakkaan etua ja mielestäni saan rahoilleni vastinetta.
- Aila Palo, toimitusjohtaja
Lue lisää